ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 60 λεπτά. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται την συμφωνημένη μέρα και ώρα η οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι η ίδια κάθε βδομάδα. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μέρας και ώρας της συνεδρίας κατόπιν σχετικής συνεννόησης.

Αν για κάποιο λόγο είναι αδύνατο να παραβρεθείτε σε προγραμματισμένη συνεδρία οφείλετε να με ενημερώσετε εγκαίρως είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω μηνύματος (sms, viber) είτε μέσω mail. Αν παραλείψετε να το κάνετε θα πρέπει να χρεωθείτε κανονικά την συνεδρία.

Αν χρειαστεί να αλλάξω εγώ κάποιο ραντεβού σας, σας ενημερώνω επίσης με έναν από τους προαναφερθέντες τρόπους. Αν, από δικό μου λάθος ή παράλειψη, χαθεί προγραμματισμένη συνεδρία μας, χωρίς να σας έχω ενημερώσει, δεν χρεώνεστε την επόμενη.

Η συνήθης συχνότητα των συνεδριών είναι μια φορά την εβδομάδα χωρίς όμως να είναι πάντα απαραίτητο. Η συχνότητα εξαρτάται από τον χαρακτήρα του αιτήματος σας καθώς και την σοβαρότητα του προβλήματος που θέλετε να δουλέψετε. Συνήθως οι συνεδρίες στην γνωστική θεραπεία αραιώνουν με το πέρασμα του χρόνου.

Ο αριθμός των συνεδριών δεν προαποφασίζεται, εκτός αν εσείς θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες συνεδρίες, οπότε καλό είναι να μου το πείτε.
Καθυστερημένη προσέλευση στη συνεδρία συνεπάγεται λιγότερο θεραπευτικό χρόνο.

Μπορείτε να με καλέσετε στο κινητό μου για να μιλήσουμε, εκτός προγραμματισμένης συνεδρίας, μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις. Αν δεν απαντήσω αμέσως, θα σας καλέσω πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Η αμοιβή γίνεται στο τέλος της συνεδρίας, με μετρητά ή κάρτα. Για τις εξ αποστάσεως συνεδρίες η αμοιβή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και προηγείται της συνεδρίας. Τις αποδείξεις για την εξ αποστάσεως συνεργασία μας μπορώ να σας στις στείλω σε email που θα μου υποδείξετε.

Η συνεργασία μας διέπεται από το απόρρητο και εφαρμόζονται διαδικασίες που προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα (GDPR).